НЯКОЛКО ДУМИ ЗА НАС

Добре координираната работа в екип говори за нас

Обичаме това, което правим

Да предлагаме качествени и удобни продукти за различни здравни проблеми.

Защо toporthopedic.bg?

Ние сме хора, работещи като всички други. Хора, които знаят какви са нуждите на страдащия човек.

За нас

Онлайн магазинът е създаден през 2023 г. Идеята на създаването му, е много лична и в същото време полезна за потребителите. Ние сме екип от хора, някои от нас работещи на компютър, други “на крак” с пациенти . Разбира се, когато човек е отдаден на работата си и за него тя е някаква кауза, несъмнено се стига до проблеми със здравословното състояние. В зависимост от извършваната дейност, болките най-често се появяват в основните стави и области, където човешкото тяло е най-натоварено.

Какви са основните ни цели?

Чрез стартирането на toporthopedic.bg имаме една водеща цел! Да предлагаме качествени и удобни продукти за различни здравни проблеми. В процес на създаване на продуктови категории, имаме много и различни цели, с които да се опитаме да обхванем възможно най-много сфери. Ще се поддържат наличности за всяка възрастова група, както и модели за хора с наднормено тегло, при които намирането на подходящи размери е голямо предизвикателство.
Целите ни на развитие са обвързани с нуждите на потребителите, за което се стараем да комуникираме с всички посетители. Обратната връзка с клиента е от особена важност в процеса на работа и подбор на продукти.

Защо да изберете toporthopedic.bg?

Отговорът на този въпрос е много лесен, защото ние не сме поредните търговци. Ние сме хора, работещи като всички други. Хора, които знаят какви са нуждите на страдащия човек. А ако има въпрос, по който не сме достатъчно компетентни, то несъмнено ще се постараем бързо и адекватно да намерим правилния консултант, с който да се намери добро решение на проблема.