Доставка и връщанеВсички поръчки се доставят със специализиран транспорт на спедиторски фирми Еконт Експрес ООД и Спиди АД до адрес, посочен от клиента или до посочен офис на съответния куриер. Пратките са внимателно опаковани и натоварени, което е гаранция за тяхното безпроблемно  транспортиране. Доставката на стоки се извършва на територията на цялата страна, като е възможно и изпращане в Европа, след предварително уговорени условия. Поръчките се изпращат от склада ни намиращ се в гр. Ямбол, и се доставят до посочен от клиента адрес или офис на куриер.

Доставката е БЕЗПЛАТНА при поръчки над 120лв, за останалите поръчки доставката варира в зависимост от избраната куриерска фирма, посочения от Вас адрес, както и от теглото и обема на поръчката.

Ние изцяло поемаме отговорността, стоките да пристигат в безупречен вид, без транспортни дефекти и поражения. 

За да бъде всичко изрядно, е нужно клиента да провери поръчаните стоки при доставката.

  • Желателно е да се огледа продукта на място, докато куриерът не е тръгнал. Определеното време за това е до 15 минути.
  • Заплащането на поръчката става в брой или чрез: Виртуален ПОС терминал (система STRIPE), Банков превод, ПОС терминал в офис или лично на служителя на съответната спедиторска фирма, след издаването на касов бон.

Отказ и/или връщане на поръчка

В случай, че решите да откажете поръчка преди тя да е изпратила/стигнала до Вас, следва да ни уведомите за това на телефон 0890202045 или чрез нашият имейл на office@toporthopedic.bg

Ако решите да върнете закупената стока, можете да го направите в рамките на 14 – дневен срок, като следва за това предварително да ни уведомите или на телефон 0890202045 или на имейл office@toporthopedic.bg. Стоката трябва да бъде в оригинален търговски вид, с изрядна опаковка, която позволява последващо използване на продукта.  Продуктът се предава на куриер или в офис, като се изпраща за наша сметка до адреса, от който е получен.

При несъответствие между получените и поръчаните продукти или възникване на неточност по наша вина, то ние поемаме разходите по последващо връщане и/или замяна на несъответстващите продукти. Ако възникне невъзможност за доставка не по наша вина, то поръчката се връща при  нас, но за Ваша сметка.

Ако имате още въпроси или имате нужда от доставка извън България, можете да се свържете с нас на телефон 0890202045 или на адрес office@toporthopedic.bg и наш консултант любезно ще ви отговори на всички въпроси.

Благодарим Ви, че избрахте TopOrthopedic.bg, за нас Вашата удовлетвореност е от най-голямо значение!